Live, travel, adventure, bless and don’t be sorry Thailand

Ik ben alweer anderhalve week thuis en gelukkig zit mijn kleurtje er nog steeds een beetje op want wat hebben we een mooi weer gehad! We hebben mogen genieten van Bangkok, Ko Pha Ngan, Khao Sok national park en Koh PhiPhi. Van alles wat dus want naast de cultuur in de grote stad hebben we gefeest (zie foto), mooie natuur mogen bewonderen en de laatste week asociaal gerelaxt op ons bedje bij het zwembad. Het was een vakantie om nooit te vergeten en zeker ook een land om nooit te vergeten. Ik ben heel benieuwd wat de volgende bestemming wordt want ik ben er nu ondertussen wel achter dat ik van reizen nooit genoeg zal krijgen!
Eerst van het weekend maar even naar Duitsland in een mooi huis (inclusief hottub) met mijn vriend en vrienden van ons!

Weer terug in Nederland gaat het leven natuurlijk gewoon door. Ik heb testen gedaan voor mijn nieuwe opleiding (apothekersassistente) en deze met een positief resultaat afgerond! In maart gaat dit nieuwe avontuur beginnen. Helaas is (gelukkig wel pas nadat ik terug was van vakantie) mijn opa overleden. De plechtigheid was heel erg mooi en zo hebben we goed afscheid kunnen nemen van deze bijzondere man.

Het was dus wel weer even een hele omschakeling; van een onbezorgd leventje vol lachen, gieren en brullen in Thailand naar toch wel weer wat hectiek en stress. Maar dat hoort er nu eenmaal allemaal bij. Hierdoor heb ik alleen wel weinig tijd gehad om te lezen en het boek ”Kom hier dat ik u kus” is voor mij nog niet een boek dat ik er steeds weer bij moet pakken. Ik ben wel heel benieuwd naar waar het heen gaat en welke boodschap het uiteindelijk mee gaat geven.
De boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen gingen grotendeels over mensen hun levensverhaal. Stuk voor stuk mooie boeken, maar ik ben wel weer eens toe aan wat spanning. Ik kijk dus echt uit naar een goede thriller, welke dat wordt weet ik nog niet.

De volgende recensie komt snel online want ik heb nu weer genoeg tijd om te lezen!

xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.