Screenshot_20180713-135525_GalleryEven Voostellen!

Mijn naam is Carmen, 29 jaar oud en woon in Zaandam samen met mijn vriend. Ik ben in 2014 afgestudeerd als diëtiste aan de HvA. Ik hou erg van reizen, films en series, voeding, schrijven en bovenal; BOEKEN! Eind 2016 ben ik samen met een vriendin op wereldreis gegaan en september 2017 zijn we weer teruggekomen. Wat een geweldige ervaring was dat! Tegenwoordig ben ik full-time werkzaam als management assistent bij een groot software bedrijf. Daarnaast doe ik bij Schoevers de deeltijd studie: Management en communicatie.

Lezen is al heel lang mijn passie waar ik altijd veel plezier uit haal en helemaal in op kan gaan. Als ik even tijd over heb pak ik mijn boek erbij en ik kan niet op vakantie zonder mijn overvolle e-reader. Mensen in mijn omgeving weten dat ze bij mij altijd wel terecht kunnen wanneer zij tips nodig hebben bij het uitzoeken van een nieuw boek in verschillende genres. Ik hoop nog meer mensen te verblijden met mijn kijk op boeken via deze blog! Ik lees vooral fictie, literaire thrillers en romans.

Ik heb ook een abonnement op Storytel (een app met honderden luisterboeken) omdat het soms lastig is een full time baan en je hobby’s te combineren. Storytel is echt een uitkomst; onderweg naar mijn werk, tijdens het schoonmaken of gewoon lekker op de bank een boek aanzetten en zo toch nog boeken kunnen verslinden!

Deze blog is ook een hobby en hiermee kan ik mijn liefde voor boeken en schrijven combineren.

Veel leesplezier!