IJzingwekkende aanrader voor de vrije dagengesloten deuren

Waardering: 8.4
Aantal pagina’s: 360

Weer 1 van de vele boeken die ik tijdens de wereldreis heb gelezen. ‘Achter gesloten deuren’ heb ik gelezen tijdens onze laatste weken. We lagen toen alleen maar te bakken in de zon en wisten soms niet hoe snel we het zwembad in moesten springen (oh take me back!). Er zat enige haast bij om dit boek uit te lezen zodat een vriendin deze weer mee naar huis kon nemen. Dat was echter geen probleem want binnen 2 dagen was ik op de laatste pagina.

In het begin denk je waarschijnlijk; heb ik nou een Roman gekocht in plaats van een thriller? Grace denkt namelijk de ware liefde te hebben gevonden en Jack komt ook over als de perfecte man. Echter wanneer ze zijn getrouwd gaat dit sprookje als snel in rook op… Jack blijkt niet de man te zijn die ze dacht dat hij was en de maanden voor het huwelijk bleken 1 groot toneelspel. Grace beland in een vreselijke situatie waar ze nooit meer uit denkt te komen. Daarbij komt dat ze niet alleen zichzelf moet zien te redden maar ook het leven van haar zusje.

Het is de debuut thriller van Paris, ze had een maand later alweer een nieuw boek in de schappen liggen; ‘Gebroken’. Hij staat nog op m’n verlanglijstje, maar dan wel weer voor in een vakantie. Dit is namelijk een boek dat je niet ‘s avonds voor het slapen gaan weer even weg wilt leggen. Het verhaal gaat ook best rap, je zit er dus snel in en het leest lekker weg. Soms zou je kunnen denken, is dit niet een beetje ongeloofwaardig? Maar er lopen best veel geestzieke mensen in de rondte dus het zou zomaar echt kunnen gebeuren en dat maakt het misschien nog wel spannender.
Een goeie thriller waarbij je niet veel hoeft na te denken. Oftewel een heerlijke spannende vakantie thriller die je in 1 keer uitleest!


Achterkant van het boek

Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

1 reactie op Achter gesloten deuren – BA Paris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.