There we go!

Mijn eerste berichtje op mijn eigen blog, iets waar ik al een hele tijd over nadenk maar gisteren heb ik dan eindelijk de stap genomen om deze website werkelijkheid te maken. Ik dacht dat het erg moeilijk zou zijn maar uiteindelijk viel het allemaal best mee en vind ik het nog leuk ook; dat is natuurlijk wel heel mooi meegenomen. Ookal staat dit bericht zometeen op het world wide web, ik schrijf dit eigenlijk alleen nog voor mezelf. Ik hoop natuurlijk dat een aantal mensen mijn recensies over boeken zullen gaan lezen en er misschien hun inspiratie uit zullen halen. Daarbij komt dat ik heerlijk mijn eigen gedachten en enthousiasme kwijt kan op deze blog.


 

Maar om het eens over boeken te gaan hebben!

Ik heb net de boeken: Het licht van de zee – M.L. Stedman en Het Puttertje – Donna Tartt uit waarover ik deze week een recensie op deze blog wil gaan zetten.
Ik heb natuurlijk al vele boeken gelezen en gelukkig een goed geheugen dus er valt nog genoeg te schrijven voor mij. Ik kijk er naar uit, maar dat voor later! Voor nu ga ik weer lekker verder lezen in Die laatste zomer – Tatiana de Rosnay waar ik moeilijk in kan stoppen!

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.